Eu și Personal Development School avem o relație specială, ne-am cunoscut în tinerețile noastre prin 2010, când el avea 7 ani, iar eu încercam să mă dumiresc despre ce-nseamnă să fii student, să te implici în activități extracurriculare, ce înseamnă să-ți cauți primul job.

Timpul a trecut, iar relația noastră s-a îmbunătățit; la prima noastră interacțiune eu eram tare curioasă și entuziasmată, așa că a fost un prilej bun să cunosc alți oameni ca mine, să interacționez cu profesionişti în domenii conexe autocunoașterii, să învăţ multe, să aflu foarte multe lucruri noi pentru mine și să realizez că viața de student continuă și dincolo de băncile facultății.

În 2012 am decis că vreau să fiu în cealaltă tabără, în postura de organizator, să fac un proiect care să-i facă pe cei din jur să simtă experiența proiectului așa cum am simțit-o eu: să învețe, să se descopere, să încerce lucruri noi și să își facă prieteni, să testeze varianta unei comunități închegate de oameni dragi, care împart aceleași pasiuni și alături de care să se dezvolte.

Tot atunci am aflat ce înseamnă să organizezi un proiect, să ai o echipă dedicată, să treci cu bine peste suișuri și coborâșuri, să-ți depășești niște limite.

În 2014, alături de altă echipă de oameni dedicați și motivați, am hotărât ca în pragul aniversării sale de 10 ani, PDS-ului i-ar sta bine și în Cluj: vrem și aici să ne facem prieteni de suflet, să cunoștem oameni entuziaști și curioși, să pornim împreună în căutarea carierei potrivite. Și mai vrem ceva: să devenim o comunitate; o comunitate de oameni dragi care se cunosc, care învaţă lucruri împreună, care împărtășesc experiențe și evenimente, care se susțin reciproc în dezvoltarea lor personală și profesională.

Dar asta-i povestea mea, a cuiva care a rămas alături de un proiect care a făcut o diferență, care a avut o însemnătate. Pentru tine poate fi diferit, ce-i sigur este că vrem să-ți oferim o experiență relevantă și autentică.

La o astfel de experiență contribuie și cei care au ales să ne sprijine, partenerii noștri: Artwin Consulting, deScris Penshop, precum și toți partenerii noștri media!

Personal Development School  este o școală de dezvoltare personală care se adresează studenților clujeni, aflați la începuturile carierei profesionale.

VIP Cluj îşi doreşte să fie un partener de nădejde în aventura îndeplinirii obiectivelor tale!  Astfel, vei avea ocazia să aşezi prima cărămidă la fundamentul viitorului tău profesional. Condiţiile sunt potrivite, momentul e prielnic, aşa că alătură-te persoanelor doritoare de dezvoltare profesională şi personală din cadrul PDS 2014.

Hai la PDS!

http://www.personaldevelopmentschool.ro/

https://www.facebook.com/PDS.VIP

Cu drag,

Alexandra Chiru

Prietenii De Suflet de la PDS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress