Încep prin a mă întreba de ce am nevoie de ceva ce se numește “dezvoltare personală” … De ce am nevoie de ea tocmai din exterior, de ce, eu până la vârsta asta nu m-am dezvoltat cum mi-am dorit?

Poate tocmai auzind atât de mult cei doi termeni, mă decid să accept provocarea și să văd dacă niște oameni ce nu mă cunosc, pot schimba ceva, sper eu în bine, referitor la propria-mi persoană. Poate e o prostie sau poate mai aud replici ce se tot repetă,  fraze standard menite să-mi deschidă ochii și care, cum până acum n-au făcut-o, nici pe viitor nu vor avea sorți de izbândă. Și totuși ascult, mă regăsesc puțin în ceea ce se spune,  însă neg că mă poate ajuta asta, doar sunt propriul meu stăpân și mă cunosc cel mai bine, nu?

Dar culmea, timpul trece, parcă monotonia se plictisește înaintea mea și mă lasă să fiu cuprins de niște idei faine ale speakerilor. Și aşa încep să mi se nască alte întrebări  şi uite cum efectul devine unul pozitiv, abia când totul se termină, iar eu mai vreau să aflu lucruri noi.

Aşa că uite-mă acceptând această provocare. În drum spre casa tot mă gândeam şi uneori zâmbeam, poate prosteşte, dar cu multe taine şi descoperiri în spatele surâsului, că aceasta în definitiv este o experienţă interesantă.

A, şi cel mai marfă este că în prima zi am reuşit să empatizăm cu organizatorii şi am socializat puţin la o bere J

A doua zi vin cu mai mare interes, urmând ca la final să plec cu noii prieteni alături de mine. Poate au fost două zile prea pline? Deloc … Gândeşte-te că au fost 2 săptămâni de râsete, de lucruri învăţate împreună, iar în final am ajuns să fim o familie de 25 de noi prieteni cărora li s-au alăturat şi organizatorii.

WOW, însă aceasta nu a fost o experienţă, am învăţat prea multe, am schimbat prea multe pentru a nu fi o lecţie de viaţă.

Aşa că te provoc şi pe tine, drag cititor, să te vad cum te schimbi sub proprii ochi J Tentant? Hai în gaşcă!

PDS o experiență sau o lecție de viață?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress