aplica

3, 2, 1, GO! Personal Development School revine cu cea de a XI-a ediţie. Anul acesta punem AUTOCUNOAŞTEREA pe primul plan în agendă.  PDS Bucureşti te susţine în circuitul de descoperire a sinelui şi îţi creează contextele ce te vor ajută să ai o perspectivă mai clară asupra ceea ce eşti în prezent, dar mai ales asupra potenţialului tău.

Proiectul reprezintă un hub de dezvoltare personală, în care vei avea ocazia ca timp de 4 zile, în perioada 14-17 mai, să cunoşti şi să lucrezi alături de alţi 14 oameni care îţi împărtaşesc pasiunile: descoperirea, conștientizarea și actualizarea sinelui.
Astfel, experienţa ta de conturare a sinelui va fi facilitată prin traininguri interactive, unde vei putea intra în contact cu speakeri specializați care îți vor oferi imboldul spre dorinţa de dezvoltare abordând teme precum:  self-awareness, self perception, inteligență emoțională, personal branding. Trecerea de la teorie la practică va fi făcută prin workshop-uri de unde, cu siguranţă, vei pleca cu mulţi de “wow” ori “aha” despre propria persoană.

Te aşteptăm să ni te alături în această provocare!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress