VIP România
 este o organizație formată exclusiv din studenți, care le oferă acestora cadrul necesar pentru ca ei să se dezvolte pe diverse domenii, alături de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, și să învețe prin organizarea de proiecte și prin contactul direct cu specialiști.

De aproape 16 ani de implicare în domeniul educației, VIP a organizat o serie de proiecte pentru studenți interesați de diverse domenii, oferindu-le șansa de a testa varianta activității și studiului extrașcolar. O educație puternică se bazează pe armonia dintre teoretic și practic, iar VIP asigură contextul favorabil învățării practice, dar completează, în același timp, și cunoștințele teoretice.

În plus față de interesul pentru studenți, VIP investeşte constant în membrii organizației prin responsabilizare progresivă, prin training-uri, prin crearea unui mediu propice învățării, dezvoltării personale și profesionale, ascuțirii minții și caracterului.

VIP România ține sub umbrelă patru comunități: Leadership Development – locul unde îți dezvolți abilitățile de leadership, Business Club – pentru pasionații de antreprenoriat, Econosofia – pentru înclinații spre macroeconomie și International Affairs – pentru studenții studenții pasionați de relații internaționale, globalizare și diplomație culturală – care organizează proiecte, conferințe și dezbateri. Indiferent de pasiunea care ne reprezintă, în organizație ne specializăm pe departamentele specifice unei companii: Financiar, HR, PR, Marketing, Fundraising și Online.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress